Cellcius – Studentjob Marketing & Communicatie

Hou jij van veelzijdigheid in je werk en wil je de (energie)wereld echt veranderen? Beschik jij over gevoel voor marketing en communicatie, een goede dosis creativiteit en schrijf je makkelijk? Dan is deze vacature wat voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een startup bedrijf, gevestigd in Eindhoven, dat op een revolutionaire manier de energietransitie gaat versnellen met de warmtebatterij. Hun warmtebatterij maakt het mogelijk om restwarmte (van bijvoorbeeld een datacenters en industrie) op te slaan en op een ander moment en andere plaats weer gebruiken. Zo kunnen zij huizen en kantoren slim en goedkoop verwarmen en geven ze afvalwarmte nieuwe waarde. Om hun verhaal goed uit te kunnen dragen naar de wereld en hun potentiële klanten zijn zij op zoek naar een communicatieve duizendpoot.

Wat ga je doen?

De functie Marketing & Communicatiemedewerker is in het bedrijf van opdrachtgever een afwisselende functie. Je geeft handen en voeten aan het communicatie- en marketingbeleid van onze opdrachtgever. Door mee te denken, content te maken en hun uit te dagen en mee te help om hun zichtbaarheid te vergroten. Jij bent de drijvende kracht in hun communicatie. Dat betekent dat jij je bezighoudt met websitebeheer, campagnes, content strategieën, Social Media-beheer, events, persberichten, nieuwsbrieven en ga zo maar door. Inderdaad, je houd je echt met van alles op het gebied van communicatie en marketing bezig en dat vind je leuk.

Dit ben jij   

Een enthousiaste kandidaat die blij wordt van veelzijdigheid, gek is op schrijven en affiniteit heeft met de innovatie en energiewereld. Uiteraard kan je door chaos heen kijken en een beetje structuur aanbrengen in de verschillende communicatie-uitdagingen, zowel B2B als B2C. Je bent nieuwsgierig en bent een goede gesprekspartner op verschillende niveaus. Dus:

  • Jij kunt zelfstandig werken en bedenkt slimme content en campagnes.
  • Je weet je weg in WordPress en Social Media.
  • Je streeft naar meetbare resultaten (meten is weten).
  • Jij beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift, Engels is een pré.
  • En wellicht kun je ook overweg met creatieve software, CMS-systemen en Hubspot (pré)

Dit is wat je kan verwachten:

  • Een leuke bijbaan voor 8-16 uur per week
  • Een uitstekend salaris van €14 -15,16 bruto per uur (gebaseerd op TU SA-regeling)
  • Leuke teamuitjes en borrels
  • De mogelijkheid om je eigen droombaan vorm te geven binnen een innovatieve start-up.
  • Impact hebben op de wereld om ons heen en die van de toekomst.
Contact

Evert Rietdijk, evert.rietdijk@cellcius.com

Register as a student