Blog

Morgen beter: Eindhoven Engine projecten

IO- 13 mei 2018
De Engine begint op toeren te komen. We zijn bezig de eerste projecten te definiëren, en we willen graag snel aan de slag. De Eindhoven Engine moet een begrip worden. Hoe we hier in onze regio samen innovatie versnellen. Hoe we samenwerken om de versnelling van de technologie bij te benen met nieuwe producten, diensten, en oplossingen voor de grote uitdagingen. De ‘Eindhoven Engine als lichtend baken van innovatie’ , zoals laatst te lezen was. Lees meer…


Maarten Steinbuch

IO – jun 25, 2017
Het is 1990: ik werk sinds een paar jaar bij het Philips Natlab, samen met 3000 andere hele slimme collega’s op de site in Eindhoven-Zuid. Toen ik werd aangenomen werd mij verteld dat 80% na 5 jaar doorstroomt binnen Philips, en dat als ik 100 ideeen zou krijgen en er 1 een succes zou worden ik ‘geslaagd’ zou zijn. Lees meer…