Tickets
Online (live uitgezonden vanuit het gebouw MMP)
15:30 - 17:00

Live online talkshow ‘Vitaliteit op de werkvloer’ (Dutch)

Hoe blijven we met de inzet van slimme technologieën vitaal in ons werk?

Ons leven is de afgelopen decennia sneller veranderd dan ooit tevoren. Nieuwe technologieën hebben daarbij een grote rol gespeeld en hebben veelal een nadelige impact op onze vitaliteit: we worden fysiek steeds inactiever en zijn vaker onderhevig aan stress.  Digitale technologieën als big data en kunstmatige intelligentie kunnen deze negatieve effecten vergroten. Echter, deze technologieën hebben ook een groot potentieel om een vitale leefstijl op een gepersonaliseerde manier te ondersteunen!

Technologie slim inzetten op vitaliteit

Fontys, imec, TNO, TU/e en Eindhoven Engine werken – binnen een sterk regionaal ecosysteem samen in de FITT en PowerFITTing programma’s, teneinde hun uitgebreide kennis en ervaring te combineren tot concrete, innovatieve en doeltreffende oplossingen voor een vitale werkomgeving. Nieuwe technologieën om de werkende mens, en zijn behoeften, écht centraal te zetten worden hierin onderzocht en ontwikkeld.

Volg de live talkshow 

In een live talkshow uitgezonden vanuit het gebouw MMP op woensdag 2 juni van 15.30 tot 17.00 uur met Katja Pahnke (managing director Eindhoven Engine), Sywert Brongersma (director Strategic Partnerships imec), Steven Vos (professor TU/e en Fontys) en Marieke van Beurden (program director Human Vitality & Technology TU/e) delen we visies op de toekomst van ons werken en de rol van technologie daarin, geven we de kick-off van PowerFitting en ziet u live demo’s van innovatieve oplossingen  met inzet van slimme technologieën, die nu al beschikbaar zijn. 

Dit programma is tot stand gekomen in een samenwerking tussen de FITT-partners (Fontys, imec, TNO, TU/e), de partners binnen de Workplace Vitality Hub (FITT samen met High Tech Campus en Twice), het Eindhoven Engine programma PowerFITTing en het Vitality Living Lab initiatief.