Tickets
Online
20:00 - 21:00

Lezingenreeks Tech en Tuinboon (Dutch)

Thema teeltplan en zaaien

High Tech NL nodigt u uit voor de eerste bijeenkomst van de lezingencyclus ‘Tech en Tuinbouw’ op 23 november aanstaande van 20.00 – 21.00 uur. In de lezingenreeks gaan wij in op de diverse uitdagingen die robotica in de landbouw met zich meebrengt. Met vragen als: ‘Sluit mijn technologie oplossing aan op de biologie, plantenteelt en de behoeftes van de teler?, Welke technologie is beschikbaar om de bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen op mijn landbouwbedrijf te ondersteunen?’

Tijdens deze eerste bijeenkomst van de lezingencyclus ‘Tech en Tuinboon’ gaan we in op het thema teeltplan en zaaien. Een cruciaal begin van het groeiseizoen, waar de nodige Excel-sheets bij komen kijken.

  • Welk gewas komt waar en waarom?
  • Hoeveel bedden ga je indelen?
  • Hoe gaat de boer hiermee om en kan technologie een bijdrage leveren aan het maken van teeltplannen en het zaaien zelf?

Tijdens het webinar zal er genoeg ruimte zijn voor vragen en discussie.

Meer info: https://agrobots.community/agenda/tech-en-tuinboon-thema-teeltplan-en-zaaien/

 

Deze bijeenkomt wordt mede mogelijk gemaakt door Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van de respons van de Europese Unie op de COVID-19-pandemie Europees Innovatieprogramma Zuid-Nederland OPZuid Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.